Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Областните управители на област Монтана и окръг Пирот подписаха Споразумение за сътрудничество в Монтана
Областните управители на област Монтана и окръг Пирот подписаха Споразумение за сътрудничество в Монтана Споразумение за дългосрочно сътрудничество в областта на икономиката, културата и туризма се подписа днес, 29 април 2011 г. между област Монтана и окръг Пирот на официална работна среща в областна администрация Монтана.
С подписването на официалния документ за сътрудничество, областният управител на област Монтана г-н Ивайло Петров и началникът на окръг Пирот г-н Горан Стаменович целят насочване на усилията на двете страни към обмен на опит и знания по отношение на политиките на регионално и местно ниво, което от своя страна ще допринесе за развитие на икономиките и благосъстоянието на хората в граничните региони на Р България  и Р Сърбия.
Решението за подписване на Споразумението за сътрудничество се появи в резултат на традиционните добри контакти и близост между двата балкански народа, проведените работни срещи и разговори, свързани с инициативата за откриване на ГКПП между двете области, както и на множество реализирани между български и сръбски общини и организации съвместни проекти по линия на инициативите на ЕС.
На официалната среща от България присъстваха г-жа Искра Фидосова – народен представител от ГЕРБ, г-н Йордан Татарски – началник на политическия кабинет на министъра на Регионалното развитие и благоустройството, представители на област Видин и област Враца, както и кметове на общини от област Монтана. От Сърбия гости на срещата бяха г-н Александър Миличевич – икономически съветник в посолството на Р Сърбия в България, г-н Владан Васич – кмет на община Пирот, г-н Александър Живкович – кмет на община Бела Паланка , Златко Алексич – кмет на община Бабушница, Веселин Величков – кмет на община Димитровград, Драган Костич – директор на Свободна зона „Пирот” и Емилия Попович - Председател на „Съвета на колежите за обучение на учители” .
Областните управители на област Монтана и окръг Пирот подписаха Споразумение за сътрудничество в МонтанаОбластните управители на област Монтана и окръг Пирот подписаха Споразумение за сътрудничество в МонтанаОбластните управители на област Монтана и окръг Пирот подписаха Споразумение за сътрудничество в Монтана
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Дата: 29 април 2011 / Версия за печат