Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Областна администрация Монтана и Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация” на съвместни срещи с автобусни и таксиметрови превозвачи
Автобусните превозвачи изразиха своето недоволство от нелегалните таксиметрови шофьори, които минават малко преди разписанието на автобусите и взимат пътниците на цената на автобусния билет, дублирането на някои автобусни линии за една и съща дестинация, както и от нерегламентираните превози с ученическите автобуси.
Заместник изпълнителния директор на Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация” Атанас Тодоров сподели, че е помислено за тези и подобни нарушения и според новия закон за тях ще се налагат сериозни санкции.
Таксиметровите шофьори от своя страна направиха предложение да се увеличат таксиметровите стоянки в града, които в момента са недостатъчно за обслужване на всички граждани. Друго предложение от таксиметровите шофьори бе да се възстанови стоянката до автогарата, която съществува от 50-те години на миналия век, както и да се създаде такава по улица 22-ри септември, която има възможност да стане и еднопосочна за удобство на гражданите, които живеят там.
Областният управител обеща да съдейства пред община Монтана по тези въпроси, защото те са изцяло в нейни правомощия.
Други въпроси, които се обсъдиха на срещите бяха и промяна в името на табелите “Случаен превоз” на автобусите, високите такси за обслужване на автогарите, както и определянето на единна цена на такситата за превоз на пътници във всички общини от областта.
Областният управител Ивайло Петров повдигна и въпроса за състоянието на пътните мрежи в областта, като сподели на своите гости че от следващата година ще започне рехабилитация и пълен ремонт на главни пътни артерии. Той лично се ангажира и да следи за процеса на снегопочистването тази година. Апела към всички бе да се реагира навреме за констатирани нарушения и да се съобщи на отговорните за това институции, които да могат навреме да реагират и да свършат своята работа.

Областна администрация Монтана и Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация” на съвместни срещи с автобусни и таксиметрови превозвачиОбластна администрация Монтана и Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация” на съвместни срещи с автобусни и таксиметрови превозвачи
Дата: 22 декември 2010 / Версия за печат