Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

„Мениджър за един ден” в Областна администрация Монтана`2018
На 30 октомври Областна администрация-Монтана за пореден път се включи и проведе инициативата „Мениджър за един ден“. Това е най-разпознаваемата инициатива за кариерно ориентиране в страната, с над 15 години история. Тя дава възможност на участниците да изберат подходящата за тях професия и да научат как да бъдат успешни в кандидатстването за работа. Освен това служи като мост между бизнеса и бъдещите кадри.
 “Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден. „Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.
В Областна администрация-Монтана денят стартира с официално откриване на инициативата от областния управител Росен Белчев и заместник областните управители Нина Петкова и Цветко Цветков. След това Красимир Стоянов  – главен специалист в ОА-Монтана проведе начален инструктаж по безопасност и здраве при работа, а Галя Донова-Иванова - експерт от администрацията презентира структурата и организацията на работа.
След предварителна селекция, бяха избрани 18 участници, които да влязат в ролята на мениджъри за един ден. Те бяха разпределени, както следва: Ивайло Балабанов и Бетина Алексиева от ПГТЕ "Христо Ботев”, Габриела Георгиева и Виктория Борисова от ФСПГ „Васил Левски“ - областни управители, Вероника Илиева, Николай Иванов, Мелиса Ангелова от ПГТЕ „Христо Ботев“, Каролина Николова, Силвия Цветкова, Лора Симеонова от ФСПГ „Васил Левски“ - заместник областни управители. Главните секретари на ОА-Монтана бяха Иван Филчов, Борислав Каменов от ПГТЕ „Христо Ботев“ и Сълзина Сегреева Стефанова от ФСПГ „Васил Левски“. В директор на Дирекция „АКРРДС“ се въплътиха Радостин Димитров и Илиян Симеонов от ПГТЕ "Христо Ботев“, а директори на дирекция „АПОФУС“ бяха  Марио Владимиров и Иван Бориславов от ПГТЕ "Христо Ботев“ и Иванина Цветанова от ФСПГ "Васил Левски".
В края на деня областният управител Росен Белчев връчи сертификати за участие и постижение на всеки един от младите колеги с пожелание за успех и добро кариерно развитие!
„Мениджър за един ден” в Областна администрация Монтана`2018
Дата: 1 ноември 2018 / Версия за печат