Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

И тази година - на 19 септември Областна администрация – Монтана се включва в инициативата на TISPOL за провеждането на операция ЕDWARD
Днес в Областна администрация - Монтана се проведе пресконференция във връзка с предстоящата утре инициатива на TISPOL – „Европейски ден без загинали на пътя – EDWARD“. По време на срещата областният управител Росен Белчев и старши инспектор Красимир Кирилов от ОД на МВР – Монтана заедно разясниха идеята и организацията на проекта и призоваха в утрешния ден и за бъдеще да бъдем по-толерантни на пътя.
В кампанията се включват също и Съюзът на българските автомобилисти, Български червен кръст, общини, институции и организации от област Монтана.
С цел по-мащабна гласност на инициативата, Областна администрация – Монтана е подготвила плакати и брошури за разпространение.
Ето и подробна информация за проекта:
На 19 септември 2018 г.  ще се проведе „Операция „Европейски ден без загинали на пътя  - EDWARD“. Тя се организира от Европейската мрежа на службите на пътна полиция – TISPOL. Проектът е подкрепен от Европейската комисия, а целта е в определения ден – 19 септември да няма загинали при пътни инциденти. Мотото на операцията за България за 2018 г. е „Безопасни мобилни комбинации за живот“!
„Европейският ден без загинали на пътя е част от Европейската седмица на мобилността, която се провежда от 16 септември до 22 септември. Мотото на седмицата на мобилността е „Мултимодалност “ с подтема „Комбинирай! Движи се!“. Идеята е хората да използват различни превозни средства, за да се придвижват алтернативно и по-безопасно.
Областна администрация – Монтана се присъединява към проекта съвместно с Областната дирекция на МВР – Монтана и ще работи заедно с нея.
И тази година - на 19 септември Областна администрация – Монтана се включва в инициативата на TISPOL за провеждането на операция ЕDWARDИ тази година - на 19 септември Областна администрация – Монтана се включва в инициативата на TISPOL за провеждането на операция ЕDWARDИ тази година - на 19 септември Областна администрация – Монтана се включва в инициативата на TISPOL за провеждането на операция ЕDWARDИ тази година - на 19 септември Областна администрация – Монтана се включва в инициативата на TISPOL за провеждането на операция ЕDWARD

Дата: 18 септември 2018 / Версия за печат