Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ РОСЕН БЕЛЧЕВ БЕШЕ СРЕД ОФИЦИАЛНИТЕ ГОСТИ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ЛОМ
Днес областният управител на област Монтана Росен Белчев присъства на Тържествената сесия на Общинския съвет в град Лом. Тя е едно от събитията в празничната програма, посветена на 17 септември – Ден на Лом, който се отбелязва на днешния светъл християнски празник „Вяра, Надежда, Любов и София“.
Росен Белчев поздрави всички гости на сесията като обобщи, че добрите идеи са нещо хубаво, но най-важното е те да намират своите последователи и реализация.
Сред специалните гости бяха народните представители Дилян Димитров и Ирена Димова, както и всички останали народни представители от Монтана. На събитието присъстваха също Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил, общински съветници, както и много граждани и гости на Лом.
На 14-и септември заместник областният управител Цветко Цветков уважи представянето на най-новата книга на писателя Юлий Йорданов. Тя носи заглавието  „Босоног по стърнището на белия лист“ и е 14-та поред в неговото творчество.
Събитието също бе част от честванията около Деня на Лом и се състоя в Историческия музей в дунавския град. В представянето участва и бардът Милен Тотев.
На представянето специални гости бяха и Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил,  кметът на Лом – г-жа Пенка Пенкова и много гости.

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ РОСЕН БЕЛЧЕВ БЕШЕ СРЕД ОФИЦИАЛНИТЕ ГОСТИ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ЛОМОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ РОСЕН БЕЛЧЕВ БЕШЕ СРЕД ОФИЦИАЛНИТЕ ГОСТИ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ЛОМОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ РОСЕН БЕЛЧЕВ БЕШЕ СРЕД ОФИЦИАЛНИТЕ ГОСТИ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ЛОМ

Дата: 17 септември 2018 / Версия за печат