Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ДВАМА ЛЕКАРИ ОТ ОБЛАСТ МОНТАНА НАГРАДЕНИ С ПОЧЕТНИ ПЛАКЕТИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ
Областният управител Ивайло Петров за втора поредна година награди с почетни плакети  лекари от област Монтана.  Тази година отличията бяха за д-р Елка Дафинкичева, завеждащ „Вътрешно отделение“ в МБАЛ „Св. Николай Чудотворец“ - Лом  и д-р Георги Николов , ортопед  в  МБАЛ „ д-р Стамен Илиев” – Монтана. Двамата  бяха номинирани от Регионалния лекарски съюз и наградени с плакет и грамота от Българския лекарски съюз в националния конкурс „Лекар на годината 2016 ”. Медиците приеха поздравления и от ръководствата  на болниците, представители на местната власт и колеги.
Областният управител заяви, че  да  си лекар е нужна отговорност,  себераздаване и не на последно място  много търпение. „Вярвам, че със стремежа и увереността в собствените си сили, с огромния професионален опит, натрупан през годините, вие ще бъдете пример за вашите колеги”, каза Ивайло Петров. Високите отличия, които получихте от Българския лекарски съюз са признание и за лекарите от област Монтана , добави областният управител. Той им пожела  здраве, лично щастие, професионални успехи, много поводи за гордост и всеки ден да получават най-голямото призвание – благодарността на пациентите.

ДВАМА ЛЕКАРИ ОТ ОБЛАСТ МОНТАНА НАГРАДЕНИ С ПОЧЕТНИ ПЛАКЕТИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛДВАМА ЛЕКАРИ ОТ ОБЛАСТ МОНТАНА НАГРАДЕНИ С ПОЧЕТНИ ПЛАКЕТИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛДВАМА ЛЕКАРИ ОТ ОБЛАСТ МОНТАНА НАГРАДЕНИ С ПОЧЕТНИ ПЛАКЕТИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛДВАМА ЛЕКАРИ ОТ ОБЛАСТ МОНТАНА НАГРАДЕНИ С ПОЧЕТНИ ПЛАКЕТИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛДВАМА ЛЕКАРИ ОТ ОБЛАСТ МОНТАНА НАГРАДЕНИ С ПОЧЕТНИ ПЛАКЕТИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛДВАМА ЛЕКАРИ ОТ ОБЛАСТ МОНТАНА НАГРАДЕНИ С ПОЧЕТНИ ПЛАКЕТИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ
Дата: 25 октомври 2016 / Версия за печат