Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

На 22 януари и област Монтана ще отбележи присъединяването на България към Европейския съюз
Присъединяването на България към Европейския съюз ще бъде отбелязано с тържествен концерт под надслов „Монтана с лице към Европа”. Това е името на проекта, с който Областната администрация в Монтана кандидатства пред Министерството на държавната администрация и административната реформа. Проектът включва 4 /четири/  инициативи – български и европейски знамена, които вече са разпределени между общините в областта; часовник, който преди Коледа беше поставен на сградата на Областната администрация; училищно състезание за есе на тема „Моята европейска мечта” и предстоящия в понеделник концерт, на който ще бъдат обявени и победителите в конкурса за есе.
Около 270 ученици от цялата област са изпратили свои есета. Те ще бъдат оценени от 9-членна комисия, която ще трябва да определи призьорите в двете възрастови групи – от V до VІІІ клас и от ІХ до ХІІІ клас. Наградите са парични: първа награда – 150 лв.; втора – 100 лв.; трета – 50 лв., а за учениците от  І до ІV клас са предвидени поощрителни награди. Победителите ще получат своите награди от областния управител – инж. Тодор Върбанов.
За участие в концерта са поканени музиканти, певци и танцьори от цялата област. Със своите изпълнения публиката ще зарадват „Огоста денс”, ВГ „Лачени обувки”, танцов ансамбъл „Северняци” и Мелинда, Натали и Ася от Обединения детски комплекс в Монтана, възпитаниците на Ирина Димитрова и Ина Колева, хор „Пъстренец”, танцов ансамбъл „Пъстрина”, „Младост”, „Етнос”, група за торлашки хумор и  група „Торлашки напеви” и др. Водещ на концерта ще бъде варненецът Кирил Аспарухов /познат от екрана на телевизия  MSAT/. Автор на проекта, по който ще бъде подготвена сцената за голямото тържество, е художникът Тодор Деков.
Като домакин на проявата областният управител предвижда коктейл след концерта. За напитките и храните, които ще бъдат предложени на специалните гости, ще се погрижат възпитаниците на Финансово-стопанската гимназия в Монтана, които ще влязат и в ролята на сервитьори.
Дата: 20 януари 2007 / Версия за печат