Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Второ Детско полицейско управление беше открито в Монтана
Второ Детско полицейско управление беше открито в МонтанаНа тържествена церемония на 03.10.2012 г. в двора на VІІІ СОУ “Отец Паисий” гр. Монтана 24 ученика от втори и трети клас от същото  училище станаха членове на Второто Детско полицейско управление в областния град. Доброволците бяха  подбрани по показан висок успех и мотивация за членство.
Официални гости на тържеството бяха  зам.областният управител на област Монтана Нина Петкова, директорът  на ОД МВР Монтана комисар  Валери Димитров, началникът на  РУП Монтана инспектор Даниел Псалтиров, полицейски инспектори, представители на  Регионалния  инспекторат по образование - Монтана, общинската администрация, Отдел за закрила на детето, МКБППМН, родители. Стартът на инициативата бе даден с подписване на Декларация за партньорство и Договор за сътрудничество между инспектор Даниел Псалтиров и директорът на СОУ „Отец Паисий” г-жа Юлия Николова. Младите доброволци положиха  клетва, която е част от Етичния кодекс на Детското полицейско управление. Всеки от тях получи специална униформа – бейзболна шапка и светлоотразителна жилетка.
През октомври започва обучителната година за двете Детски полицейски управления в Монтана - първото беше създадено през мeсец май в III ОУ „Д-р Петър Берон”.
Доброволците ще бъдат обучавани от полицейските служители как да избягват агресията и наркотиците. Те ще получат знания за безопасното поведение на пътя, ще преминат курс по лична защита, оръжезнание, криминалистика и ще бъдат включвани в акциите на пожарникари и спасители. Малките полицаи ще бъдат научени  на електронно общуване с връстниците си от двете детски полицейски академии в Лом, както и с организации, свързани с идеята на Детското полицейско управление за ред, сигурност и европейско гражданство.
Второ Детско полицейско управление беше открито в МонтанаВторо Детско полицейско управление беше открито в МонтанаВторо Детско полицейско управление беше открито в Монтана


  
Дата: 3 октомври 2012 / Версия за печат