Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА СТУДЕНТИ НА СТАЖ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА СТУДЕНТИ НА СТАЖ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА„Поздравявам ви за избора на стажантска позиция и вярвам, че участието в програмата ще ви даде възможност за професионално ориентиране и практически познания относно характера и дейността на администрацията”, с тези думи областният управител Ивайло Петров посрещна в кабинета си заедно със зам.областният управител Нина Петкова и Главният секретар инж. Иван Тодоров студентите – стажанти Лора Маркова и Драгомир Борисов.  Младежите бяха одобрени след предварителен тест и събеседване , проведено от служители на Областна администрация- Монтана.
След като се запознаха с правата и задълженията двете страни подписаха Споразумение за провеждане на стаж, според което администрацията се задължава да предостави практическо обучение за усвояване на професионални и практически знания и умения на стажанта под ръководството на наставник. В случая ролята на наставници ще изпълняват двамата директори на двете дирекции в Областна администрация Монтана -  Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността” и Дирекция „Административен контрол регионално развитие и държавна собственост”.  Господин Петров представи на стажантите техните наставници и им пожела ползотворна съвместна работа. Стажуването на студентите ще бъде в рамките на един месец до 17 октомври2012 г.
Неплатените едномесечни студентски стажове в държавната администрация се реализират чрез проект „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация”, финансиран по ОП „Административен капацитет”, съфинансирана от ЕС чрез Европейски социален фонд с бенефициент администрацията на Министерски съвет.
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА СТУДЕНТИ НА СТАЖ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА СТУДЕНТИ НА СТАЖ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА СТУДЕНТИ НА СТАЖ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА СТУДЕНТИ НА СТАЖ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА СТУДЕНТИ НА СТАЖ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА

Дата: 18 септември 2012 / Версия за печат