Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

СРЕЩА СЪС СЪЮЗА НА ВЕТЕРАНИТЕ
 
  На 29 април, областният управител Ивайло Петров и неговите заместници Димитранка Каменова и Ивайло Алексиев се срещнаха с представители на Съюза на ветераните. Поводът бе отбелязването на 65-годишнината от победата на антихитлеристката коалиция. На срещата в кабинета на областния управител присъстваха доцент д-р на историческите науки Марин Калонкин – първи заместник-председател на Съюза на ветераните от войните на България /СВВБ/, Марин Петков – капитан първи ранг, офицер от резерви и главен секретар на СВВБ, Сижа Руменова – доброволка от войните и член на Изпълнително бюро на СВВБ, Димитър Тихолов – председател на Областния управителен съвет, Иван Маринов – единствения все още жив носител на „Орден за храброст” за община Монтана, Андрей Петков – ветеран от войните и Юлий Йорданов – член на Бюро на Областния управителен съвет и председател на краеведското дружество в Монтана.
  Ивайло Петров поздрави гостите си за тяхното тържествено честване и представи накратко приоритетите и перспективите за развитие на областта. Ветераните благодариха на областния управител за подкрепата, която срещат в негово лице и това на институцията и изразиха увереност, че и занапред доброто сътрудничество ще продължи. Според тях, те биха били по-полезни за държавата, ако бъдат включени в по-голяма степен в нейната дейност. Войната не е на хората, които са участвали в нея, тя е на държавата, затова нейн дълг е да не допуска отново пагубните събития. На срещата стана ясно, че сегашните инициативи на ветераните са насочени към привличането на повече млади хора и тяхното възпитание в дух на гордост и патриотизъм. Те искат младите да знаят, че в дните, когато се е решавала световната съдба, нашият регион, макар и малък не е бил безучастен.
  Областният управител пожела на ветераните да бъдат живи и здрави, защото спомените трябва да останат и да бъдат предадени. Той подари на всеки от гостите си плакет с герба на областната администрация. Накрая срещата завърши с традиционната обща снимка на ветераните с областния управител на област Монтана.
 
 СРЕЩА СЪС СЪЮЗА НА ВЕТЕРАНИТЕ СРЕЩА СЪС СЪЮЗА НА ВЕТЕРАНИТЕ  СРЕЩА СЪС СЪЮЗА НА ВЕТЕРАНИТЕ  СРЕЩА СЪС СЪЮЗА НА ВЕТЕРАНИТЕ 
 
Дата: 5 май 2010 / Версия за печат