Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА С РЪКОВОДИТЕЛИ НА ВЕДОМСТВЕНИ ТЕРИТОРИАЛНИ СТРУКТУРИ В ОБЛАСТ МОНТАНА
Областният управител на област Монтана Валери Димитров проведе на 10.06.2021 г. работна среща с ръководителите на ведомствени териториални структури в областта.
Основни акценти в дневния ред на срещата в заседателна зала № 1 на Областната администрация бяха представяне на новите Зам. областни управители на област Монтана – г-жа Латинка Симова и д-р Кирил Делев и новия Директор на Областната дирекция на МВР – Старши комисар Красимир Кирилов, както и обсъждане на предстоящата съвместна работа между Областна администрация Монтана, ОД на МВР и всички ведомствени структури на областно ниво, най-вече що се касае до организирането и провеждането на изборите за народни представители на 11.07.2021 г.
Г-н Валери Димитров запозна аудиторията със заповедите за назначаване на Зам. областните управители и Директора на ОД на МВР, след което предостави и на тримата думата за кратко представяне.
Г-жа Симова, д-р Делев и Старши комисар Кирилов представиха в резюме своите биографии пред присъстващите и ги увериха, че за в бъдеще ведомствата на територията на областта ще могат да разчитат на тяхната професионална подкрепа в съответните ресори.
Областният управител информира участващите в работната среща, че, в съответствие с указанията, получени на 01.06.2021 г. в рамките на срещата на Министър-председателя с министрите от служебния кабинет и всички областни управители, основна задача на ведомствата ще бъде логистичното обезпечаване и организирането на честни и прозрачни избори на 11.07.2021 г.
Валери Димитров обърна внимание на всички да изпълняват своите задължения професионално, коректно и при стриктно спазване на разпоредбите на Изборния кодекс.
Г-н Димитров заяви, че очаква всички областни структури да продължат да вършат качествено своята работа съобразно действащото в Република България законодателство.
В случаите когато обстоятелствата го налагат службите ще могат да се обръщат за съдействие и да получат своевременна подкрепа, както от Областната администрация, така и от ОД на МВР – Монтана.


ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА С РЪКОВОДИТЕЛИ НА ВЕДОМСТВЕНИ ТЕРИТОРИАЛНИ СТРУКТУРИ В ОБЛАСТ МОНТАНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА С РЪКОВОДИТЕЛИ НА ВЕДОМСТВЕНИ ТЕРИТОРИАЛНИ СТРУКТУРИ В ОБЛАСТ МОНТАНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА С РЪКОВОДИТЕЛИ НА ВЕДОМСТВЕНИ ТЕРИТОРИАЛНИ СТРУКТУРИ В ОБЛАСТ МОНТАНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА С РЪКОВОДИТЕЛИ НА ВЕДОМСТВЕНИ ТЕРИТОРИАЛНИ СТРУКТУРИ В ОБЛАСТ МОНТАНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА С РЪКОВОДИТЕЛИ НА ВЕДОМСТВЕНИ ТЕРИТОРИАЛНИ СТРУКТУРИ В ОБЛАСТ МОНТАНА


Дата: 10 юни 2021 / Версия за печат