Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Заместник областният управител г-жа Десислава Димитрова беше официален гост на Деветото издание по живопис и дървопластика в село Слатина, община Берковица.
Любезен домакин на събитието беше бутиковият хотел „Шато Слатина“, където в продължение на една седмица творците работиха сред красивата природа. Изложбата на пленера бе открита навръх рождения ден на организатора му – Найден Кирилов. Голямата изненада за него беше картина, нарисувана от всички участници в пленера.
Сред гостите бе и кметът на община Георги Дамяново – г-жа Нина Петкова, както и проф. Галилей Симеонов. Участниците тази година бяха вече познатите Емилия Върбанова, Георги Паунов – Паунец, Любомир Драганов, Румен Атанасов като към тях се присъединиха и младите таланти Дебора Георгиева /внучка на Найден Кирилов/, както и Инна Георгиева – студент по дизайн.  Свои скулптурни композиции създадоха Красимир Кръстев и Костадинка Бурова, които останаха да красят парка на хотела. За настроението на гостите се погрижиха и участниците от Женската певческа група към читалище „Слатина“, с. Слатина.
Присъстващите разгледаха творбите, разговаряха с творците и вдигнаха наздравица за тяхно здраве като за финал всички си обещаха, че Десетият юбилеен пленер през 2021 година ще бъде не по-малко вълнуващ.

Заместник областният управител г-жа Десислава Димитрова беше официален гост на Деветото издание по живопис и дървопластика в село Слатина, община Берковица.Заместник областният управител г-жа Десислава Димитрова беше официален гост на Деветото издание по живопис и дървопластика в село Слатина, община Берковица.Заместник областният управител г-жа Десислава Димитрова беше официален гост на Деветото издание по живопис и дървопластика в село Слатина, община Берковица.Заместник областният управител г-жа Десислава Димитрова беше официален гост на Деветото издание по живопис и дървопластика в село Слатина, община Берковица.Заместник областният управител г-жа Десислава Димитрова беше официален гост на Деветото издание по живопис и дървопластика в село Слатина, община Берковица.

Дата: 11 август 2020 / Версия за печат