Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”
На 20.10.2018 г., в зала 3 на НДК в град София се проведе Четвъртата среща на местните лидери на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и Китай „16+1”. На нея присъстваха областни управители от цялата страна, сред които и областният управител на област Монтана - г-н Росен Белчев, представители на министерства и общини, както и около 250 представители на местния китайски бизнес и 20 китайски провинции. Събитието се проведе под мотото „Глобално мислене, действия на местно ниво”.
Срещата бе официално открита от премиера г-н Бойко Борисов, който заяви, че отношенията между България и Китай никога не са били толкова добри. Той благодари на китайската страна и увери присъстващите, че ще има много поводи за срещи и разговори.
Програмата продължи с пленарна среща на местните лидери и бизнес делегации във формат „16+1”, по време на която имаше презентации и речи на говорители от България, Китай и страните от ЦИЕ. След нея започна четвъртата работна среща, по време на която областният управител на област Монтана Росен Белчев подписа важно споразумение за присъединяване към Асоциацията на областните управители на страните от Централна и Източна Европа и Китай. Като цяло дискусиите по време на събитията се съсредоточиха върху развитието на сътрудничеството на местно ниво в областта на туризма, селското стопанство, индустриалните и демонстрационни зони и паркове, малките и средните предприятия.
Четвъртата среща на местните лидери на страните от Централна и Източна Европа и Китай „16+1” се организира от Министерството на Българското председателство на Съвета на ЕС и областния управител на София област Николай Пехливанов. Цел на срещата бе да се осигури платформа, в която местните власти и местният бизнес да могат да се срещнат и да обсъдят начини за задълбочаване на връзките и сътрудничеството помежду си.

Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”

Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”Областният управител Росен Белчев присъства на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата „16+1”
Дата: 22 октомври 2018 / Версия за печат