Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ТЕМАТА ЗА СВЪРЗАНОСТТА НА РЕГИОНИТЕ БЕ ОБСЪДЕНА НА ДВУСТРАННА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА СЪРБИЯ И ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА
Свързаността на регионите и алтернативите за сближаване между област Монтана и съседните погранични територии в Република Сърбия бяха основен акцент в дневния ред на двустранната работна среща, проведена между посланика на Република Сърбия и Областния управител на област Монтана.
Негово превъзходителство г-н Владимир Чургус – извънреден и пълномощен посланик на Република Сърбия в Република България посети на 13.06.2018 г. Областна администрация Монтана, придружаван от г-н Огнян Златев – Ръководител на Представителството на Европейската Комисия в София.
Гостите бяха приветствани с добре дошли в заседателна зала №1 на областната администрация от своите домакини - Областният управител Росен Белчев и Зам. областните управители Нина Петкова и Цветко Цветков.
От страна на органите на местното самоуправление участие в събитието взеха Кметовете на общините Чипровци и Георги Дамяново Пламен Петков и Цветелина Александрова, Зам. кметът на община Монтана Тихомир Антонов и Председателят на Общински съвет Монтана Иво Иванов.
В рамките на срещата, преминала в приятелска и непринудена атмосфера, домакини и гости проведоха открит разговор по редица въпроси, касаещи социално-икономическото сближаване между българския Северозапад и съседните територии в Сърбия.
Предвид традиционно добрите връзки между двете страни, сходствата в народопсихологията и идентичните проблеми в развитието участниците в срещата постигнаха пълно единомислие по отношение на необходимостта от насърчаване на сближаването посредством реализиране на съвместен мащабен инфраструктурен проект, насочен към изграждане на ГКПП между област Монтана и Окръг Пирот, който да отвори двата региона по отношение на икономиката и туризма.
Моментът за реализация на взаимноизгодната инициатива е изключително подходящ, поради факта, че тя кореспондира изцяло с приоритета за подобряване на свързаността на Западните Балкани, за което от страна на Европейската Комисия е налице не само политическа воля за подкрепа, но и подсигурен финансов ресурс.
 
ТЕМАТА ЗА СВЪРЗАНОСТТА НА РЕГИОНИТЕ БЕ ОБСЪДЕНА НА ДВУСТРАННА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА СЪРБИЯ  И ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАТЕМАТА ЗА СВЪРЗАНОСТТА НА РЕГИОНИТЕ БЕ ОБСЪДЕНА НА ДВУСТРАННА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА СЪРБИЯ  И ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАТЕМАТА ЗА СВЪРЗАНОСТТА НА РЕГИОНИТЕ БЕ ОБСЪДЕНА НА ДВУСТРАННА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА СЪРБИЯ  И ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАТЕМАТА ЗА СВЪРЗАНОСТТА НА РЕГИОНИТЕ БЕ ОБСЪДЕНА НА ДВУСТРАННА РАБОТНА СРЕЩА МЕЖДУ ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА СЪРБИЯ  И ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА
Дата: 14 юни 2018 / Версия за печат