Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Заместник министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова оглави среща-дискусия за проблемите на област Монтана
Днес в Областна администрация - Монтана се проведе среща-дискусия, инициирана от Министерството на труда и социалната политика.
Заместник министър д-р Султанка Петрова пристигна в Монтана за заседанието, заедно със своя екип от експерти от МТСП, сред които доц. д-р Георги Бърдаров и д-р Т. Златанова.
Работната среща беше открита от областния управител г-н Росен Белчев и заместник министър д-р Султанка Петрова.  
В заседанието участваха членовете на Областната комисия по социална политика, както и представители на: общини, на национални и браншови работодателски организации, синдикати, дирекциите „Социално подпомагане“ в Монтана, Берковица, Лом, Чипровци, РУО на МОН – Монтана, дирекция „Регионална служба по заетостта“, Регионална здравна инспекция, отдел „Мониторинг и контрол – западен“ към ДАЗД.
Експертите от Министерството изнесоха презентации, онагледяващи демографските проблеми на страната и в частност на област Монтана и състоянието на жизненото равнище и доходите в областта.
В последствие се оформи обширна дискусия с множество въпроси и предложения, които ще залегнат в разработваната от МТСП „Регионална демографска стратегия“ за скорошни добри резултати за подобряване на неблагоприятните демографски тенденции в страната.

Заместник министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова оглави среща-дискусия за проблемите на област МонтанаЗаместник министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова оглави среща-дискусия за проблемите на област МонтанаЗаместник министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова оглави среща-дискусия за проблемите на област МонтанаЗаместник министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова оглави среща-дискусия за проблемите на област Монтана
Дата: 13 април 2018 / Версия за печат