Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ РОСЕН БЕЛЧЕВ СЕ СРЕЩНА СЪС ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОБЛАСТНИТЕ АДМИНИСТРАЦИИ ОТ ЦЕЛИЯ СЕВЕРОЗАПАДЕН РЕГИОН
На 19.02.2018г Областният управител Росен Белчев взе участие в среща между заместник-министъра на икономиката Александър Манолев и представители на областните администрации от региона: Георги Терзийски - областният управител на Ловеч, заместник областният управител на Плевен д-р Красимир Трифонов, заместник областният управител на Враца Мирослав Комитски, както и ръководителят на управляващия орган на ОПИК Ивелина Пенева.
На срещата стана ясно, че в Северозападния район се изпълняват проекти на обща стойност от над 340 млн. лв. по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ (ОПИК).
Целта бе да се обсъдят общи мерки за насърчаване на регионалната икономиката и гарантиране на устойчивостта по договорите, финансирани с европейска безвъзмездна помощ.
Към момента около една трета от всички сключени договори по ОПИК са с изпълнение на дейности в Северозападния район. Тези предприятия вече са се възползвали от над 157 млн. лв. безвъзмездно финансиране, а голяма част от проектите са в процес на изпълнение.
Заместник министър Манолев отбеляза, че развитието на Северозападна България е стратегически приоритет, а в процедурите, които стартират по ОПИК последователно се дава преимущество на проекти, които се изпълняват в тази част на България.
Той акцентира и на промените, направени в условията за кандидатстване по процедурите на европейската програма, за да не се допуска фиктивно изпълнение на проекти в Северозападния район от компании, опитващи да се възползват от приоритизирането при набирането на проектни предложения.
По време на срещата бе договорено представители на областните администрации да получат възможност да участват като наблюдатели в дейностите по мониторинга на проектите в района, заедно с експертите на  Министерството на икономиката .

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ РОСЕН БЕЛЧЕВ СЕ СРЕЩНА СЪС ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОБЛАСТНИТЕ АДМИНИСТРАЦИИ ОТ ЦЕЛИЯ СЕВЕРОЗАПАДЕН РЕГИОНОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ РОСЕН БЕЛЧЕВ СЕ СРЕЩНА СЪС ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОБЛАСТНИТЕ АДМИНИСТРАЦИИ ОТ ЦЕЛИЯ СЕВЕРОЗАПАДЕН РЕГИОН

Дата: 20 февруари 2018 / Версия за печат