Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване


КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА

Декларация на ръководството на Областна администрация - Монтана за политиката по качеството и информационната сигурност

Декларация на ръководството на Областна администрация - Монтана за политиката по качеството и информационната сигурност


Banner 1

Banner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ ПЕТТЕ ОБЛАСТИ НА СЕВЕРОЗАПАДНИЯ РАЙОН ПОДГОТВЯТ ОБЩО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ИНФРАСТРУКТУРНИ РЕМОНТИ
По покана на областния управител Росен Белчев днес в  Областна администрация  Монтана се проведе втора работна среща на областните управители на петте области  в Северозападен район - Плевен, Враца, Ловеч, Монтана и Видин.
Малина Николова – областен управител на Враца, Албена Георгиева – областен управител на Видин, Росен Белчев областен управител на Монтана, Георги Терзийски – областен управител на  Ловеч и заместник-областният управител на Плевен д-р Красимир Трифонов  дискутираха  идеята за изготвяне на регионално предложение във връзка с актуализацията на Целенасочената инвестиционна програма за Северозападен район.
Областните управители взеха решение да бъде изработено единно аргументирано предложение за инфраструктурни ремонти на второкласна и третокласна пътна мрежа, обща за две или повече области или от важно национално значение. Наред с това в предложението ще бъдат включени и  пътни участъци III клас на  територията на всяка от областите, които се нуждаят от спешен ремонт.
Подложени на обсъждане бяха маркираните от всяка Област пътища, отговарящи на критериите, приети от областните управители. 31 август е крайният срок за обобщаване на данните и за изготвяне на предложение за регионална инфраструктурна рамка във връзка с актуализацията на Целенасочената инвестиционна програма за Северозапазен район. Същото  ще бъде поставено на вниманието на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков в началото на м. август.

ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ ПЕТТЕ ОБЛАСТИ НА СЕВЕРОЗАПАДНИЯ РАЙОН ПОДГОТВЯТ ОБЩО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ИНФРАСТРУКТУРНИ РЕМОНТИ   ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ ПЕТТЕ ОБЛАСТИ НА СЕВЕРОЗАПАДНИЯ РАЙОН ПОДГОТВЯТ ОБЩО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ИНФРАСТРУКТУРНИ РЕМОНТИ   ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ ПЕТТЕ ОБЛАСТИ НА СЕВЕРОЗАПАДНИЯ РАЙОН ПОДГОТВЯТ ОБЩО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ИНФРАСТРУКТУРНИ РЕМОНТИ
Дата: 25 юли 2017 / Версия за печат