Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване


КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА

Декларация на ръководството на Областна администрация - Монтана за политиката по качеството и информационната сигурност

Декларация на ръководството на Областна администрация - Монтана за политиката по качеството и информационната сигурност


Banner 1

Banner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА ПРИСЪСТВА НА РАБОТНА СРЕЩА НА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ СЕВЕРОЗАПАДЕН РАЙОН В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ВРАЦА
Областните управители на петте области в Северозападния район - Плевен, Враца, Ловеч, Монтана и Видин, проведоха работна среща инициирана от Областния управител на Враца Малина Николова.
Албена Георгиева – областен управител на област Видин, Росен Белчев – областен управител на област Монтана, Малина Николова – областен управител на област Враца, Мирослав Петров – областен управител на област Плевен и Георги Терзийски – областен управител на област Ловеч дискутираха темите, по които се обединяват, свързани с интегрираното развитие на Северозападен район за планиране.
„Транспортна инфраструктура, туристическа инфраструктура и туристически продукт, критична инфраструктура, инвестиции и заетост са въпросите, които стоят пред нас за съвместно решаване. Само общите ни усилия, аргументи и инициативност могат да насочат вниманието на Правителството към интегрирано развитие на Северозападен район“. С тези думи Малина Николова откри срещата на областните управители.
Първата тема, която подробно обсъдиха областните управители е разработването на проект за ремонт на второкласната и третокласна пътна мрежа на територията на Северозапада. Той ще бъде предложен на премиера и министъра на регионалното развитие и благоустройството като част от Целенасочената инвестиционна програма, чието одобрение и финансиране трябва да стартира през 2018 година.
Областните управители имат задачата да анализират състоянието на републиканската пътна мрежа на територията на своята област и на 25 юли, когато поредицата от срещи продължава, да приоритизират според класа, натовареността и спешността от ремонтни дейности второкласните и третокласни пътища за реализацията на проекта.

ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА ПРИСЪСТВА НА РАБОТНА СРЕЩА НА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ СЕВЕРОЗАПАДЕН РАЙОН В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ВРАЦАОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА ПРИСЪСТВА НА РАБОТНА СРЕЩА НА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ СЕВЕРОЗАПАДЕН РАЙОН В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ВРАЦАОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА ПРИСЪСТВА НА РАБОТНА СРЕЩА НА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ СЕВЕРОЗАПАДЕН РАЙОН В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ВРАЦАОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА ПРИСЪСТВА НА РАБОТНА СРЕЩА НА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ОТ СЕВЕРОЗАПАДЕН РАЙОН В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ВРАЦА

Дата: 13 юли 2017 / Версия за печат