Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета


КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване


КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА

Декларация на ръководството на Областна администрация - Монтана за политиката по качеството и информационната сигурност

Декларация на ръководството на Областна администрация - Монтана за политиката по качеството и информационната сигурност


Banner 1

Banner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

РОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА
Новият областен управител на Монтана Росен Белчев официално встъпи в длъжност. Той беше посрещнат от досегашният временно изпълняващ длъжността областен управител инж. Иван Сергисов, който по традиция му връчи статуетката на Дон Кихот, превърнала се в символ на приемствеността за областните управители на област Монтана, с пожелание за успешен мандат. 
На церемонията по предаването на поста присъстваха народните представители Ирена Димова и Дилян Димитров, зам. областният управител Нина Петкова, гл. секретар на администрацията инж. Иван Тодоров, директорите на двете дирекции в държавната администрация Нели Дацова и Даниела Миронова, общински съветници и представители на регионалните медии. 
Областният управител увери присъстващите, че всичко добро, постигнато за региона досега, ще бъде продължено и че с помощта на народните представители от 12 МИР Монтана ще дадат своя принос за развитието на област Монтана.
Депутатите пожелаха успех на Росен Белчев в новото му поприще. Водосвет за здраве отслужиха свещениците от църквата „Св. св. Кирил и Методий” в Монтана, които подариха икона на новия областен управител с лика на Казанската Пресвета Богородица. 
По-късно Росен Белчев се срещна със служителите на Областна администрация Монтана, като заяви, че разчита на техния професионализъм, опит и взаимно доверие. „Вярвам, че ще бъдем добър екип и заедно ще постигаме приоритетните цели“ – каза още областният управител. Той добави, че ще работи в диалог с кметовете на общините от област Монтана, както и местните институции, ще заложи на приемственост по отношение приоритетите на местната власт и съобразно правомощията си ще съдейства за тяхното реализиране.

РОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАРОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАРОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАРОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАРОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАРОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАРОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАРОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАРОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНАРОСЕН БЕЛЧЕВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ МОНТАНА
Дата: 16 май 2017 / Версия за печат