Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ - МОНТАНА ПОДКРЕПЯ ИНИЦИАТИВАТА „ЗАЕДНО ЗА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ“
Областна администрация –Монтана се включва като партньор в инициативата на Министерство на вътрешните работи и Европейската мрежа на службите на пътна полиция за намаляване на жертвите на пътя под мотото „Заедно за всеки един човешки живот“.
Първи Европейски ден без загинали на пътя се провежда на територията на Европа на 21 септември, сряда. Инициативата е подкрепена от европейския комисар по транспорта Виолета Булц, Европейския съвет за безопасност на транспорта и службите на пътна полиция на 30-те страни-членки на TISPOL, националните правителства, общинските и местните власти, неправителствени организации.
На пресконференция в Областна администрация - Монтана, с участието на областния управител Ивайло Петров, зам. областния управител Бойко Благоев, зам.- директорът на ОД на МВР комисар Цветомил Христов, зам. кметът на община Монтана Станислав Станоев, гл. инсп. Елвис Иванов – началник сектор „Пътна полиция”, представители на БЧК – Монтана и Областна пътно управление – Монтана, днес бяха представени инициативите, с които Главна дирекция „Национална полиция“, сектор „Пътна полиция“ – Монтана се включва в операцията.
„По време на кампанията, ще бъде организирано активно присъствие на пътя за осигуряване безопасността на движението и недопускане на пътни инциденти. В област Монтана ще бъде проведена специализирана полицейска операция, при която ученици от Детската полицейска академия ще раздават на шофьорите в Монтана листовки с десетте заповеди за отговорно и толерантно поведение на пътя”, информира гл. инсп. Елвис Иванов.
"Без жертви на пътя е основна наша цел всеки ден. Задачата на предстоящата операция е не да бъдат санкционирани водачите, а наистина този ден да премине без нарушения и жертви на пътя”, добави Елвис Иванов.
Информацията за хода на операцията, броя ПТП, загинали и ранени на пътя на територията на страната ще бъде актуализирана на всеки кръгъл час на интернет страницата на Пресцентъра на МВР - https://press.mvr.bg

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ - МОНТАНА ПОДКРЕПЯ ИНИЦИАТИВАТА „ЗАЕДНО ЗА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ“
Дата: 20 септември 2016 / Версия за печат