Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване


КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА

Декларация на ръководството на Областна администрация - Монтана за политиката по качеството и информационната сигурност

Декларация на ръководството на Областна администрация - Монтана за политиката по качеството и информационната сигурност


Banner 1

Banner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ЗАВОЮВА ТРЕТО МЯСТО В КАТЕГОРИЯТА „НАЙ-ПРОЗРАЧНА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ” НА „ФОНДАЦИЯ ЗА ПРОЗРАЧНИ РЕГЛАМЕНТИ”
На 07.07.2016 г. на тържествена церемония за осма поредна година бяха връчени Годишните призове на «Фондация за прозрачни регламенти» за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации в България. В  изключително оспорвана  конкуренция, Областна администрация Монтана завоюва трето място в категорията „Най-прозрачна областна администрация”и втори подгласник на победителя Областна администрация Благоевград.  Наградата получи лично областният управител Ивайло Петров. В тази категория Областна администрация – Монтана печели приза две поредни години – 2013 г.  и 2014 г. В миналото издание на конкурса  през 2015 година администрацията завоюва и двата приза в двете категории – „Най-прозрачна областна администрация и „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и структурите на гражданското общество”.
Тази година организаторите отчетоха рекорден брой участвали в надпреварата областни администрации – 17, а те самите получиха много поздравления за упоритостта да присъждат наградата всяка година. Eвгени Чачев, съветник на министъра на регионалното развитие и благоустройството и член на оценителната комисия заяви, че Фондацията вече е с едни гърди напред в прилагането на одобрения вчера от Правителството Трети план за действие на България за участие в Глобалната инициатива „Партньорство за открито управление“.
Тотю Младенов, съветник в политическия кабинет на Министър-председателя и официален гост на церемонията връчи наградата на победителя в категория „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и структурите на гражданското общество” – ОА Смолян, събрала рекорден брой гласове за практиката „Изкуството в подкрепа на живота”. Наградата бе приета с голяма радост от областния управител Недялко Славов и екипа му, който заяви, че това е най-хубавия подарък за именния му ден!
Председателят  на оценителната комисия на конкурса  връчи наградите на най-прозрачните областни администрации – Благоевград, Шумен и Монтана. „Силата е в постоянството“ обобщи Аспарухов по повод очерталата се тенденция на редовно участие в конкурса и възходящи резултати на призьорите.
Петя Донова, управител на „Фондация за прозрачни регламенти”, организатор и водещ на конкурса, откри церемонията с думите „Гордеем се, че бяхме сред първите в Европа, които „прегърнаха” Стратегията за иновации и добро управление на Съвета на Европа и се заеха да я популяризират и насърчават нейното прилагане.”


ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ЗАВОЮВА ТРЕТО МЯСТО  В КАТЕГОРИЯТА „НАЙ-ПРОЗРАЧНА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ”  НА „ФОНДАЦИЯ ЗА ПРОЗРАЧНИ РЕГЛАМЕНТИ”ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ЗАВОЮВА ТРЕТО МЯСТО  В КАТЕГОРИЯТА „НАЙ-ПРОЗРАЧНА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ”  НА „ФОНДАЦИЯ ЗА ПРОЗРАЧНИ РЕГЛАМЕНТИ”ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ЗАВОЮВА ТРЕТО МЯСТО  В КАТЕГОРИЯТА „НАЙ-ПРОЗРАЧНА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ”  НА „ФОНДАЦИЯ ЗА ПРОЗРАЧНИ РЕГЛАМЕНТИ”ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ЗАВОЮВА ТРЕТО МЯСТО  В КАТЕГОРИЯТА „НАЙ-ПРОЗРАЧНА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ”  НА „ФОНДАЦИЯ ЗА ПРОЗРАЧНИ РЕГЛАМЕНТИ”ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ЗАВОЮВА ТРЕТО МЯСТО  В КАТЕГОРИЯТА „НАЙ-ПРОЗРАЧНА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ”  НА „ФОНДАЦИЯ ЗА ПРОЗРАЧНИ РЕГЛАМЕНТИ”
Дата: 11 юли 2016 / Версия за печат