Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИВАЙЛО ПЕТРОВ ПОДПИСА МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ
Областният управител на област Монтана Ивайло Петров и заместник областният управител Нина Петкова участваха във форум, посветен на перспективите за развитие на крайдунавските общини. Събитието беше част от програмата на 18-то Русенско изложение, провеждано в Русенския университет. По време на срещата областните управители на Монтана, Видин, Враца, Велико Търново, Русе, Силистра и Разград обсъдиха сътрудничеството и възможностите за повишаване на жизнения стандарт в регионите.
Участниците във форума се споразумяха и подписаха общ меморандум за партньорство, който предполага конкретни стъпки в следващи периоди. Председателят на Общото събрание на Русенския университет, чл.-кор. проф. Христо Белоев, изтъкна традиционно добрите връзки с ръководителите на няколко области и подписания преди време меморандум с тях. Той предложи документът да бъде разширен, като в него се включат нови области. Интересът от обучението на квалифицирани кадри е в интерес на всички, защото не е голяма разликата между състоянието на бизнеса в Силистра и в областите на Северозападна България, беше неговата теза.
Областният управител Ивайло Петров, каза че в област Монтана има работодатели, които са готови да инвестират в обучението на кадри.  В тази връзка, той сподели за предприетата инициативата от страна на  ръководството на фирма Електростарт, гр. Вършец, където предстои да стартира изнесено обучение на техни служители  в  специалност „Електроника” към Русенския университет.
Областният управител потвърди готовността да се изработи своеобразно портфолио на потребностите на бизнеса в областта, което да се предостави на академичното ръководство на Русенския университет. 
Експертна група от университета ще посети Монтана, за да уточни потенциалния брой желаещи за продължаващо обучение, както и съпътстващи детайли за неговото реализиране.

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИВАЙЛО ПЕТРОВ ПОДПИСА МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИВАЙЛО ПЕТРОВ ПОДПИСА МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИВАЙЛО ПЕТРОВ ПОДПИСА МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ
Дата: 13 май 2016 / Версия за печат