Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИВАЙЛО ПЕТРОВ ПОДПИСА МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ
Областният управител на област Монтана Ивайло Петров и заместник областният управител Нина Петкова участваха във форум, посветен на перспективите за развитие на крайдунавските общини. Събитието беше част от програмата на 18-то Русенско изложение, провеждано в Русенския университет. По време на срещата областните управители на Монтана, Видин, Враца, Велико Търново, Русе, Силистра и Разград обсъдиха сътрудничеството и възможностите за повишаване на жизнения стандарт в регионите.
Участниците във форума се споразумяха и подписаха общ меморандум за партньорство, който предполага конкретни стъпки в следващи периоди. Председателят на Общото събрание на Русенския университет, чл.-кор. проф. Христо Белоев, изтъкна традиционно добрите връзки с ръководителите на няколко области и подписания преди време меморандум с тях. Той предложи документът да бъде разширен, като в него се включат нови области. Интересът от обучението на квалифицирани кадри е в интерес на всички, защото не е голяма разликата между състоянието на бизнеса в Силистра и в областите на Северозападна България, беше неговата теза.
Областният управител Ивайло Петров, сподели успешния опит за продължаващо обучение във фирма Електростарт, гр. Вършец, където се обучават 10 студенти от специалност Електроника. Той потвърди готовността да се изработи своеобразно портфолио на потребностите на бизнеса в областта, което да се предостави на академичното ръководство на Русенския университет. Областният управител отбеляза и новите възможности за предоставяне на материална база за обучение, включително и общежитие за студентите.
Експертна група от Русенски университет „Ангел Кънчев” ще посети Монтана, за да уточни потенциалния брой желаещи за продължаващо обучение, както и съпътстващи детайли за неговото реализиране.

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИВАЙЛО ПЕТРОВ ПОДПИСА МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИВАЙЛО ПЕТРОВ ПОДПИСА МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ

Дата: 13 май 2016 / Версия за печат