Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ЕДИНАДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА В МВР БЕ ОТКРИТ В БЕРКОВИЦА
Днес официално бе открит “Единадесети национален преглед за водачи на служебни кучета в МВР”, който се провежда от   9 до 13 май 2016 година в гр. Берковица. Организатор  на събитието е „Спортна асоциация – МВР“, ГД „Национална полиция“, а място за провеждане – База на ГДНП в гр. Берковица. Официални гости на събитието бяха областният управител Ивайло Петров, заместник областният управител Нина Петкова,  ст. комисар Ивайло  Антонов -  директор на ОД на МВР – Монтана, Иван Младенов – генерален секретар на „Спортна асоциация -  МВР”,  Чавдар Атанасов - директор на ЦПБС и зам.-председател на "Спортна асоциация - МВР" комисар Венцислав Райков – директор на РД „ПБЗН”, майор Люпче Ацковски - началник отдел на обучението в Македонската полиция и др.   
В приветствието си областният управител Ивайло Петров пожела ползотворна работа и успех на всички участници. Той благодари на организаторите и изрази задоволството си   от възможността за 4-ти път  да даде старта на прегледа на водачи на служебни кучета.
 На полигона в базата на МВР за подготовка на служебни кучета и техните водачи в Берковица ще бъдат оценявани качествата на специално обучените кучета в няколко категории – обща дресировка, работа по следа, атака и защита. Кучета ще показват възможностите си да откриват дрога в колети, затворени помещения и автомобили.   В състезанието ще вземат участие представители от Агенция „Митници“ към МФ, ГД „Изпълнение на наказанията“ към Министерство на правосъдието,  Дирекция „Специализирани полицейски сили", ГДБОП, представители на Агенция „Митници" при Министерството на финансите, Главна дирекция „Изтърпяване на наказанията" при Министерството на правосъдието, полицаи от Македония, както и инструктори от Румъния и Турция.
Награждаването на победителите и официалното закриване на прегледа ще бъде на 12 май от 15.00 часа в База на ГДНП в гр. Берковица.

ЕДИНАДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА В МВР БЕ ОТКРИТ В БЕРКОВИЦАЕДИНАДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА В МВР БЕ ОТКРИТ В БЕРКОВИЦАЕДИНАДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА В МВР БЕ ОТКРИТ В БЕРКОВИЦАЕДИНАДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА В МВР БЕ ОТКРИТ В БЕРКОВИЦАЕДИНАДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА В МВР БЕ ОТКРИТ В БЕРКОВИЦАЕДИНАДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВОДАЧИ НА СЛУЖЕБНИ КУЧЕТА В МВР БЕ ОТКРИТ В БЕРКОВИЦА
Дата: 10 май 2016 / Версия за печат