Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Жители на общините Якимово и Вълчедръм се срещнаха с областния управител
Областна администрация Монтана проведе изнесени приемни дни в общините Якимово и Вълчедръм. Граждани на двете общини споделиха лично пред  областния управител Ивайло Петров различни въпроси и отправиха молби за съдействие. В разрешаването на някои от поставените казуси  се включиха и Елена Любенова, младши експерт в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“ в Областна администрация Монтана.
За   лошото  състояние на инфраструктурата и ВиК-мрежата споделиха жителите на населените места  и в двете общини на област Монтана. Хората се оплака от влошено качество на питейната вода, заради остарелите и  амортизирани водопроводи. 
На приемната в Якимово присъстваха и кметът на общината д-р Георги Георгиев и председателят на ОбС Якимово Трайко Георгиев. Граждани изразиха недоволство и от появилите се нерегламентирани сметища. 
Във  Вълчедръм  поставени бяха  въпроси свързани с връщането на наследствени имоти,  проблеми с битовата престъпност и програмите по временна заетост.  „С  разработването  на общинска политика  за трудова заетост, финансирана от общинския бюджет, община Вълчедръм е подсигурила работа на 40 трайно безработни граждани на Вълчедръм”, каза Румен Първин, общински съветник в ОбС – Вълчедръм. 
Областният управител заяви, че ще съдейства за разрешаване на някои от поставените въпроси, според компетенцията си и със съдействието на общинските съвети в общините Якимово и Вълчедръм.  Той добави, че приемните ще продължат и в останалите общини на областта,  защото по този начин има възможността  да се запознае с проблемите  на хората и при възможност да помогне за тяхното решаване.

Жители на общините Якимово и Вълчедръм се срещнаха с областния управителЖители на общините Якимово и Вълчедръм се срещнаха с областния управителЖители на общините Якимово и Вълчедръм се срещнаха с областния управител
Дата: 10 май 2016 / Версия за печат