Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ПОСЛАНИКА НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
На 19 март, областният управител Ивайло Петров заедно с двамата заместник областни управители Нина Петкова и Петър Петров посрещнаха в Областна администрация – Монтана посланика на Босна и Херцеговина,   Н. Пр. Радомир Богданич. Поводът за посещението на дипломата бе официалното откриване XI Международен турнир  по спортни танци за купата на общините в област Монтана, който тази година се провежда като „Балканска купа – Montana OPEN 2016”. Сред официалните гости на срещата бяха и заместник - министъра на младежта спорта Асен Марков,  кметове на общини в област Монтана, председателят на Клуба по спортни танци “ОГОСТА данс”- Монтана Тодор Върбанов и  спонсори на турнира. 
„Добрата репутация на турнира и международното признание дадоха възможност на Клуба по спортни танци  “ОГОСТА данс” тази година международния турнир  да бъде със статут  на „Балканска купа – Montana OPEN 2016”, което е голямо признание не само за клуба, но и за област Монтана”, каза областният управител. 
„Щастлив съм, че успявате в тези трудни времена, вече единадесет години, да поддържате високото нивото на турнира. Винаги съм казвал, че спортът е секторът, който най-добре представя страната ни по света”, каза в приветствието си заместник – министърът  Асен Марков. 
„Нашите народи имат много общи черти, много общи неща, като природа, бит и култура.  Вярвам че нашите две страни вървят в правилната посока на сътрудничество”, заяви Н. Пр. Радомир Богданич. 
В хода на срещата, бе представена  кратка презентация на региона. Гостите се запознаха  с възможностите, с които разполага област Монтана в сферата на селското стопанство, туризма и културата.
За празничната атмосфера на срещата се погрижиха  народните певици от  фолклорна формация „Торлашки напеви” с ръководител Цветан Цветанов, които  поздравиха  гостите с великолепни изпълнения  на песни от северозападния фолклор. 
След срещата в Областна администрация, гостите посетиха Изложбена зала „Кирил Петров” в Монтана.


ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ  ПОСЛАНИКА  НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ  ПОСЛАНИКА  НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ  ПОСЛАНИКА  НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ  ПОСЛАНИКА  НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНАОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ  ПОСЛАНИКА  НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Дата: 21 март 2016 / Версия за печат