Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ВЛАДИМИР УРУЧЕВ ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА: "ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В РОДНИЯ СИ ГРАД, ЗАЩОТО ...."
ЕВРОДЕПУТАТЪТ ВЛАДИМИР УРУЧЕВ ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА: "ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В РОДНИЯ СИ ГРАД, ЗАЩОТО ...."По случай 26-ти септември, провъзгласен за Европейски ден на езиците, евродепутатът  Владимир Уручев (ЕНП/ГЕРБ) обяви конкурс за есе на тема:"Искам да живея в родния си град, защото ...."
Целта на  инициативата,  освен да насърчи изучаването на чужди езици в българските училища, е да провокира младите хора, вече притежаващи солидни езикови умения, да помислят какво би ги накарало да останат и да се реализират в професионален и личен план там, където са родени, разясни мотивите за инициативата евродепутатът Владимир Уручев.   Факт е,  че  именно благодарение на придобитите чуждо-езикови познанията, много млади хора продължават образованието в чужбина, но за съжаление голяма част от тях, особено от по-малките населени места,  не се завръщат в Родината, допълни още  българският евродепутат. В търсене на отговор на наболелия въпрос как да спрем изтичането на този интелектуален капитал от България, решихме да се допитваме до неговите представители, на които тепърва им предстои да вземат подобни житейски решения, за да чуем техния глас и те сами да ни подскажат какво обичат, ценят или искат да се подобри или те самите да подобрят по  родните си места, за да превърнат родното си място в свой постоянен дом, смята още  Владимир Уручев.
В състезанието могат да участват ученици от 11-ти и 12-ти клас от областите Смолян, Враца, Козлодуй, Монтана, Перник и Видин.  Есетата трябва да бъдат написани на български или на един от трите основни езика на ЕС (английски, френски или немски).  Творбите ще се приемат до 25 октомври  на следния е-мейл: vladimirandreev.urutchev-office@europarl.europa.eu. Наградата за най-добрите автори ще бъде посещение в Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата Владимир Уручев .

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ВЛАДИМИР УРУЧЕВ ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА: "ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В РОДНИЯ СИ ГРАД, ЗАЩОТО ...."ЕВРОДЕПУТАТЪТ ВЛАДИМИР УРУЧЕВ ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА: "ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В РОДНИЯ СИ ГРАД, ЗАЩОТО ...."
 
Дата: 26 септември 2015 / Версия за печат