Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Министърът на извънредните ситуации посети Монтана
Заместник министър-председателят и министър на извънредните ситуации Емел Етем посети Монтана. Поводът за посещението е приключването на проект "Превенция на бедствия и аварии чрез системата на средното образование в България", реализиран между МИС, МОН и ПРООН, и отбелязването на Международния ден за намаляване на опасностите от стихийни бедствия.
На специално организираната пресконференция присъства и областният управител на област Монтана, който поздрави министър Етем за успешно реализирания проект и пожела нови успехи на екипа й.
На срещата присъстваха и г-жа Лене Ясперсен - заместник постоянен представител на ПРООН в България, г-жа Мукадес Налбант - заместник-министър на образованието, г-жа Деяна Заркова - национален директор на проекта, директорът на "Гражданска защита" в Монтана - инж. Николай Пенчев, директори на училища от региона.
Участниците в пресконференцията представиха реализирания проект, чийто резултат е Книгата на учителя, неговите цели, свързани с повишаване на капацитета и методическа помощ както на учители, така и на инспектори по гражданска защита в областните дирекции и училища в системата на средното образование. Всички дадоха висока оценка на проекта като успешен и важен за повишаване на качеството на обучение в сферата на защитата при бедствия и аварии.
Емел Етем  изрази увереност, че днешният ден ще стане част от активния календар на българското общество и че обучението по гражданска защита в училище ще даде по-висока степен на подготвеност по отношение на борбата със стихийните бедствия и по-голяма сигурност за живота на хората.
Специално за гостуването на министъра на извънредните ситуации ученици от Професионална гимназия по електротехника "Христо Ботев" в Монтана направиха демонстрация на учебния полигон, където по предварително изготвен сценарий разиграха урок от Книгата на учителя.   
Дата: 8 октомври 2008 / Версия за печат