Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване


КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Областният управител връчи грамоти на участници в проекта на Районния съд
Областният управител връчи грамоти на участници в проекта на Районния съдНа специална церемония днес областният управител Тодор Върбанов връчи грамоти на най-добре представилите се ученици по време на реализацията на проекта "Март - месец на отворени врати на Районен съд - Монтана за учениците от област Монтана", който се осъществи съвместно с Регионалния инспекторат по образованието и под патронажа на областния управител.
Грамотите се връчват на участниците, които са демонстрирали заинтересованост, будна мисъл и са проявили интерес към работата на съдиите. Наградените са ученици от Монтана, Берковица и Вършец. Всички те са доволни от участието си в проекта на съда и имат желание да бъдат част и от други инициативи, чрез които да получават повече информация за работата на българските институции.
Учениците споделиха своите впечатления от работата на съда и от проведеното имитационно заседание, на което всички те са "получили" съответна процесуална роля. Според тях вживяването в различна от ежедневната гледна точка им е помогнало, за да разберат логиката на съдебния процес.
Областният управител връчи грамоти на участници в проекта на Районния съдТака първоначалните очаквания на организаторите са напълно оправдани, защото, както смятат и участниците, реализацията на проекта ще помогне за формирането на гражданска позиция у младите хора по актуални проблеми.  
"Този проект ни даде възможност да общуваме по-пълноценно с учениците от област Монтана. Те се показаха като умни, начетени, интелигентни и информирани граждани, които, сигурна съм, успяха да уловят същността на трудната, отговорна и достойна професия на съдиите", заяви  председателката на Районния съд в Монтана, г-жа Зоя Христова, която поздрави всички за ползотворното им участие и им пожела успешна реализация в попрището, което са си избрали.
Дата: 16 април 2008 / Версия за печат