Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

УЧЕНИЦИ ТЕСТВАХА СВОИТЕ ЗНАНИЯ НА ТЕМА „ПЕШЕХОДЦИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ” В СЕДМИЦАТА НА МОБИЛНОСТТА
УЧЕНИЦИ ТЕСТВАХА СВОИТЕ ЗНАНИЯ НА ТЕМА „ПЕШЕХОДЦИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ” В СЕДМИЦАТА НА МОБИЛНОСТТАНа 30 октомври 2014 г. по инициатива на Областна администрация Монтана чрез Областната комисия по безопасност на движението по пътищата се проведе викторина на тема „Пешеходци и велосипедисти”. Мероприятието се проведе в заседателната зала на Областна администрация Монтана във връзка с отбелязване на Седмицата на мобилността, предвидена в периода 27-31 октомври 2014 г. под надслов „Нашите улици, нашият избор”. 
На събитието присъстваха представители на Областната комисия по БДП: Регионален инспекторат по образованието-Монтана, Български червен кръст -Монтана, Областна дирекция на МВР - Монтана, сектор „Пътна полиция”, Областен отдел „Контролна дейност – ДАЙ” - Монтана, представител на инструкторите в област Монтана.
 Във викторината участваха 15 ученици, разпределени в 5 отбора от 5 училища от град Монтана: Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий”-Монтана, Второ средно общообразавателно училище „Н. Й. Вапцаров”-Монтана, Четвърто основно училище „Иван Вазов”-Монтана, Седмо средно общообразователно училище „Проф. д-р Асен Златаров”-Монтана и Осмо средно общообразователно училище „Отец Паисий”-Монтана.
Събитието беше открито от Владимир Теофилов, заместник областен управител на област Монтана. 
Като гости присъстваха ученици от Трето основно училище „Д-р Петър Берон”-Монтана. 
В програмата, освен викторината бяха включени образователна демонстрация от регулировчик и лекция и беседа, съвързана с пътните знаци и велосипеда, изнесена от представителя на преподавателите-инструктори.
Голям интерес сред присъстващите предизвика контакта с представителите на БЧК-Монтана и информацията дадена от тях във връзка с оказване на първа помощ и дейстия при ПТП.
Резултати от викторината:
І-во място: Осмо СОУ „Отец Паисий”-Монтана с 24 точки
ІІ-ро място: Второ СОУ „Н. Й. Вапцаров”-Монтана с 22 точки
ІІІ-то място: Седмо СОУ „Проф. д-р Асен Златаров”-Монтана с 21 точки
Всички участници получиха грамоти и награди за своето представяне във викторината, осигурени от РИО – Монтана.
УЧЕНИЦИ ТЕСТВАХА СВОИТЕ ЗНАНИЯ НА ТЕМА „ПЕШЕХОДЦИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ” В СЕДМИЦАТА НА МОБИЛНОСТТАУЧЕНИЦИ ТЕСТВАХА СВОИТЕ ЗНАНИЯ НА ТЕМА „ПЕШЕХОДЦИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ” В СЕДМИЦАТА НА МОБИЛНОСТТАУЧЕНИЦИ ТЕСТВАХА СВОИТЕ ЗНАНИЯ НА ТЕМА „ПЕШЕХОДЦИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ” В СЕДМИЦАТА НА МОБИЛНОСТТАУЧЕНИЦИ ТЕСТВАХА СВОИТЕ ЗНАНИЯ НА ТЕМА „ПЕШЕХОДЦИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ” В СЕДМИЦАТА НА МОБИЛНОСТТА
Дата: 31 октомври 2014 / Версия за печат