Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Деветокласничка управлява Монтана
В деня, в който в над 200 страни по света организации, институции и фирми отварят врати, за да посрещнат желаещите да усвоят управленските прийоми младежи и девойки, Областна администрация - Монтана даде шанс на всички участници в инициативата да станат част от екипа й и да се потопят в нейната атмосфера.

Деветокласничка управлява Монтана
Деветокласничка управлява Монтана
Деветокласничка управлява Монтана
Деветокласничка управлява Монтана

Честта да поеме задълженията на областния управител се падна на деветокласничката от ІХ СОУ "Йордан Радичков" Натали Николова. Съученичката й Елизабет Борисова пое функциите на началник-сектор "Регионално развитие и териториално устройство". Десетокласникът Деян Димитров от Природо-математическа гимназия "Свети Климент Охридски" "стана" заместник областен управител, а Мирослав Тодоров от ГПЧЕ "Петър Богдан" - директор на дирекция "Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността". Останалите три позиции заеха единадесетокласничката Лилия Александрова от ГПЧЕ "Петър Богдан", която "разкри" тайните на административния контрол като началник-сектор "Координация и административен контрол", а дванадесетокласничката Биляна Росенова от Финансово-стопанска гимназия "Васил Левски" трябваше да се справи със задачите, изпълнявани от началника на отдел "Държавна собственост". Връзката между всички тях и осигуряването на добра комуникация с медиите беше отговорност на десетокласничката Теодора Георгиева от VІІІ СОУ "Отец Паисий".
На специално организирана среща областният управител Тодор Върбанов посрещна своите гости и изслуша техните мнения, впечатления и препоръки. Той благодари на "мениджърите" за проявения интерес и за желанието за участие и ги призова да учат и работят така, че да бъдат полезни и на себе си, и на другите.
"Най-важното е да сте патриоти, да обичате родния си край. Пожелавам ви да вървите успешно нагоре по стълбицата на успеха и когато дойде време за вашата професионална реализация, помнете, че Монтана ви обича и ви очаква", каза в заключение областният управител.
Всички млади "мениджъри" получиха сертификати за участие в инициативата "Мениджър за един ден", електронна визитна картичка на България и образователни материали, предоставени от Министерството на държавната администрация и административната реформа.
Дата: 18 март 2008 / Версия за печат