Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ПОЛУЧИ ОТЛИЧНА ОЦЕНКА ОТ АТАШЕТО ПО ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ КЪМ ФЕДЕРАЛНИТЕ СЛУЖБИ НА ГУБЕРНАТОРА НА АНТВЕРПЕН, БЕЛГИЯ
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ПОЛУЧИ ОТЛИЧНА ОЦЕНКА ОТ АТАШЕТО ПО ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ КЪМ ФЕДЕРАЛНИТЕ СЛУЖБИ НА ГУБЕРНАТОРА НА АНТВЕРПЕН, БЕЛГИЯВ периода 1-2 юли 2014 г. в България гостува г-жа Илзе Ван Мечелен – Аташе по вътрешните работи към Федералните служби на губернатора на Антверпен, Белгия, във връзка с Програмата за размяна на експерти на страни членки на ЕС между България и Белгия.
Г-жа Ван Мечелен имаше възможността да посети ГДПБЗН – София, Учебния център на МВР в Монтана, както и да гостува на Областния управител на област Монтана, г-н Николай Пенчев.
Посещението се фокусираше върху полевите учения – как се организират местни, национални и международни учения, има ли инструменти, осигурени на правителствено ниво за организирането на различни учения, в които участват аварийните служби, сравняване на националните структури, отговарящи на управлението на инциденти и др.
С писмо до Областния управител, г-жа Мечелен изрази своята удовлетвореност от проведените срещи в България и отчете високо значимостта, която областната администрация отдаде на темите, които бяха засегнати по време на визитата. Гостенката бе впечатлена и от подкрепата, която областният управител изрази за развитието на Националния учебен център на МВР в Монтана.
Като възможни бъдещи дейности за по-нататъшно сътрудничество между Белгия и област Монтана, г-жа Мечелен посочи: наблюдаване на съвместни учения и, ако е възможно, участие в планирането на учения; Обмяна на документи за методиката на учения – списък на главни събития, сценарии, форми…; Обмяна на методика и ноу-хау на учебните центрове; Обмяна на преподаватели от учебните центрове; Превенция – участие в международни проекти за обучаване на деца; Обмяна на ноу-хау за модулите в България и Белгия – съвместно обучение на модули; Участие като партньори в консорциум за нови проекти на ЕС и др.   

Дата: 8 август 2014 / Версия за печат