Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА
НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА Днес, 17 април 2014 г., ръководителите на отговорните институции за провеждането на държавната политика в областта на закрила на детето направиха щастливи децата от Центъра за настаняване от семеен тип /ЦНСТ/ в град Монтана.
На Велики четвъртък, най-важният ден от Страстната седмица и първият преди празника Възкресение Христово, г-жа Ева Жечева - председател на Държавната агенция за закрила на детето /ДАЗД/, инж. Николай Пенчев – областен управител на област Монтана, г-н Милен Гечовски - заместник областен управител, г-н Тихомир Антонов - заместник-кмет на община Монтана и г-жа Стефка Александрова - директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане – Монтана, заедно с представителя на област Монтана в Съвет на децата към ДАЗД и членове на Общинския съвет на децата, имаха удоволствието да допринесат за радостта и усмивките на децата, настанени в ново разкритата социална услуга по проект „Детство за всички” в областния град.
Отговорни за изпълнението на политики за най-доброто за децата, за тяхното благосъстояние, здраве, грижа и закрила, както и лично отговорни, представителите на държавата се включиха заедно с децата в боядисването на яйца, вярвайки, че с тази инициатива, ще успеят да допринесем за радостта, щастието и топлината в техните сърца.
НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДАЗД ПОСЕТИ МОНТАНА


Дата: 17 април 2014 / Версия за печат