Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СЕ ПРОВЕДЕ В МОНТАНА
КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СЕ ПРОВЕДЕ В МОНТАНАНа 28.03.2014 г. за първи път в Северозападна България се проведе мащабна конференция на тема „Област Монтана – активно действаща в процеса на деинституционализация”. 
Събитието се организира по инициатива на Областния управител на област Монтана, съвместно с Британската неправителствена организация „Надежда и домове за децата”, във връзка с действащата в цялата страна политика на деинституционализация на децата, отглеждани в институции, както и във връзка с изпълнение на проект „Стратегическа деинституционализация и реформа на грижите за деца от 0 до 3 години”. 
На конференцията участие взеха г-н Лазар Лазаров - заместник-министър на труда и социалната политика, г-жа Ева Жечева - председател на Държавна агенция за закрила на детето, , г-жа Правда Игнатова - директор на дирекция ''Международно сътрудничество, програми и европейска интеграция'' на Агенцията за социално подпомагане, г-н Георги Симеонов - изпълнителен директор на Британската неправителствена организация ''Надежда и домове за децата'', г-жа Милена Харизанова - програмен директор на програма ''Закрила на детето'' към УНИЦЕФ, , г-жа Анна Темелкова - ръководител на проект ''Посока: Семейство'' към Министерството на здравеопазването, ръководители на териториални структури на държавната администрация от област Монтана, кметове на общини от област Монтана, както и представители на неправителствени организации от региона.
По време на мероприятието бяха обсъдени постиженията на процеса по деинституционализация на грижата за деца в област Монтана, добрата и съвместна работа на институциите. Както и бяха набелязани и предизвикателствата, които биха се появили за в бъдеще.
Заместник областният управител, г-н Милен Гечовски, представи информация за новите услуги, които предстои скоро да бъдат разкрити - Център за обществена подкрепа в гр. Берковица, Център за социална рехабилитация и интеграция и Синя стая в областния град.
КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СЕ ПРОВЕДЕ В МОНТАНАКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СЕ ПРОВЕДЕ В МОНТАНАКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СЕ ПРОВЕДЕ В МОНТАНАКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СЕ ПРОВЕДЕ В МОНТАНАКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СЕ ПРОВЕДЕ В МОНТАНАКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СЕ ПРОВЕДЕ В МОНТАНАКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ДЕИНСТИТУЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СЕ ПРОВЕДЕ В МОНТАНА

Дата: 1 април 2014 / Версия за печат