Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И БЧК ОРГАНИЗИРАХА В МОНТАНА КРЪГЛА МАСА НА ТЕМА “ПРИЕМНА ГРИЖА”
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И БЧК ОРГАНИЗИРАХА В МОНТАНА КРЪГЛА МАСА  НА ТЕМА  “ПРИЕМНА ГРИЖА”
На 10 септември 2013 г. в Областна администрация Монтана се проведе кръгла маса на тема: „Приемна грижа”. По време на срещата бяха презентирани работещи добри практики за популяризиране на услугата „приемна грижа” чрез провеждане на регионални кампании за повишаване на чувствителността на обществото по отношение на проблемите на децата в риск. 
На кръглата маса участие взеха представители на институции, включени в състава на Областната комисия по социална политика, представители на УНИЦЕФ - България, представители на Агенцията за социално подпомагане, представители на сдружение „Национална асоциация за приемна грижа”, както и представители на регионалния екип по деинституционализация за област Монтана.
Присъстващите бяха посрещнати от домакините на кръглата маса – г-н Анатолий Младенов – Областен управител на област Монтана и г-н Милен Гечовски – заместник областен управител на област Монтана, които заедно със своите официални гости запознаха участниците в кръглата маса с информация за развитието на приемната грижа в област Монтана, информация за предстоящото провеждане на информационна кампания за приемна грижа на територията на областта, както и с целите и задачите на проект „Социална програма за подкрепа на деца и младежи, напускащи социалните институции”.
Представителите на УНИЦЕФ – България запознаха аудиторията с мисията и дейностите на на организацията и възможностите за партньорство и сътрудничество в името на подобряване на благосъстоянието на децата и семействата в област Монтана.
През м. Октомври 2013 г. Предстои сключване на меморандум за разбирателство и сътрудничество между Областния управител, УНИЦЕФ – България и всички общини в областта.
Акцент по време на форума бе и предстоящото реализиране на проект за изграждане на  „синя стая” за изслушване на деца. 
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И БЧК ОРГАНИЗИРАХА В МОНТАНА КРЪГЛА МАСА  НА ТЕМА  “ПРИЕМНА ГРИЖА”ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И БЧК ОРГАНИЗИРАХА В МОНТАНА КРЪГЛА МАСА  НА ТЕМА  “ПРИЕМНА ГРИЖА”ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И БЧК ОРГАНИЗИРАХА В МОНТАНА КРЪГЛА МАСА  НА ТЕМА  “ПРИЕМНА ГРИЖА”


Дата: 11 септември 2013 / Версия за печат