Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ОТНОВО НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО ПО ПРОЗРАЧНОСТ В КОНКУРСА НА „ФОНДАЦИЯ ЗА ПРОЗРАЧНИ РЕГЛАМЕНТИ”
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА ОТНОВО НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО ПО ПРОЗРАЧНОСТ В КОНКУРСА НА „ФОНДАЦИЯ ЗА ПРОЗРАЧНИ РЕГЛАМЕНТИ” За втора поредна година, в изключително оспорвана  конкуренция, Областна администрация Монтана завоюва четвърто място в тазгодишното издание на конкурса на Фондация за прозрачни регламенти за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации за резултати, постигнати от тях през 2012 г. Също така администрацията стана трети подгласник, от общо пет, на победителя Областна администрация Русе. Втори се класираха Търговище, а третото място спечели  Ловеч. Голямата награда е годишна преходна статуетка, която символизира добрата воля за промяна към прозрачност и откритост в действията на администрацията към „отваряне” на администрацията към гражданите и бизнеса. Основните цели на конкурса са насочени към стимулиране развитието и прилагането на публични и прозрачни регламенти в работата на администрацията, насърчаване на диалога и взаимодействието между държавата, местното самоуправление, стопанските организации и гражданското общество при решаването на обществено значими проблеми, стимулиране на административната и гражданската активност за налагане на добри практики в работата на администрацията. Официалната церемония по връчването на годишните награди се състоя  на 16 май 2013 г. в Метрополитън Хотел София на която лично присъстваха двамата заместник областни управители на област Монтана Нина Петкова и инж. Калин Хайтов. Другите призове, които бяха раздадени на церемонията отличиха:
-Общинска администрация Добрич – носител на Приз в категория „Най-прозрачна общинска администрация” за 2012 г.;
-Областна администрация Бургас – носител на Приз в категория „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията”;
-Общинска администрация Троян – носител на Приз в категория „Най-добра практика за партньорство между общинска администрация и гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията”.
Дата: 17 май 2013 / Версия за печат