Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕССкъпи приятели,
доброволци и членове на Областната организация на Българския Червен кръст,

За мен е чест да Ви поздравя с Международния ден на Червения кръст и Червения полумесец, който отбелязваме на 8 май!Позволете ми да изкажа своята благодарност и подкрепа за всеотдайната Ви работа и съпричастност към безпомощните и страдащи хора. Вашата отговорност и безкористност, с която защитавате благородната и хуманна кауза са достойни за уважение и признание от всички нас. Приемете моите най-искрени пожелания за здраве, лично щастие и много поводи за гордост!

Ивайло Петров
Областен управител на област Монтана

Дата: 8 май 2016 Виж още...
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕСУважаеми жители на област Монтана,
Уважаеми военнослужещи от област Монтана, 

В деня на Свети Георги Победоносец, символизиращ храбростта на българското войнство, по стародавна традиция българският народ отдава почит към паметта на хилядите знайни и незнайни войни, жертвали  живота си  за свободата и независимостта на Отечеството. На този ден засвидетелстваме  уважение   към Българската армия, чийто исторически път е осеян с много бойна слава и свеждаме глави, в знак на признателност, пред храбростта, героизма и патриотизма на българските офицери, сержанти и войници.

На 6 май Православната църква празнува един от най-хубавите пролетни празници  - Гергьовден. Поздравявам всички именници, като им пожелавам здраве, семейно щастие и с гордост да носят името си, символ на силата, храбростта и всеотдайността!

Честит празник!

Ивайло Петров
Областен управител на област Монтана
Дата: 6 май 2016 Виж още...
ОБЛАСТНА КОМИСИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА - ПРОТОКОЛИ 2016Г.
Дата: 4 май 2016 Виж още...
ФЕСТИВАЛ НА КИЛИМА ПРАЗНУВХА В ЧИПРОВЦИ
ФЕСТИВАЛ НА КИЛИМА ПРАЗНУВХА В ЧИПРОВЦИНа Велика събота, ден преди Възкресение Христово, в Чипровци се състоя традиционният фестивал на килима, който тази година община Чипровци организира за трета поредна година.
Сред официалните гости на събитието бяха областният управител Ивайло Петров и заместник областният управител Нина Петкова, кметове, заместник-кметове и общински съветници в общини на област Монтана.
„Неслучайно "Традицията на производство на Чипровски килими" бе вписана в Световната представителна листа на елементи на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО. С тази, достойно заслужена оценка, чипровските килими получиха признание пред международната общност, давайки надежда за едно ново възраждане на килимарството в Чипровци“, каза кметът на община Чипровци Пламен Петков. Всеки, който си е тръгвал от тук е отнасял със себе си магията на Чипровци, добави той.
Дата: 3 май 2016 Виж още...