Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване. Приемен ден на областния управител – всеки втори четвъртък от месеца от 13.30 ч. до 17.30 ч. Приемен ден на зам.областните управители – всеки вторник от 13.30 ч. до 17.30 ч.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Областният управител обявява конкурс за Главен секретар
Областният управител обявява конкурс за Главен секретар...
Дата: 19 февруари 2008 Виж още...
Областният управител ще бъде патрон на инициатива на Районния съд в Монтана
В началото на месец март стартира инициативата “Март – месец на отворени врати на Районен съд – Монтана за учениците от област Монтана“, която ще се осъществи съвместно от Районния съд и Регионалния инспекторат по образованието в гр. Монтана под патронажа на областния управител на област Монтана–инж. Тодор Върбанов.
Дата: 12 февруари 2008 Виж още...
Заповед на областния управител забранява продажбата на птици и фуражи на импровизирани пазари
Областният управител издаде заповед, с която продължава забраната за продажба на птици от всички видове, зърно за фураж и комбинирани фуражи на импровизираните пазари в област Монтана.
Дата: 6 февруари 2008 Виж още...
Четирима души от област Монтана ще бъдат обучени за медиатори
От 1 до 15 февруари 2008 г. в Медицинския колеж в гр. Пловдив се организира курс за придобиване на удостоверение за професионална квалификация "здравен медиатор".
Дата: 23 януари 2008 Виж още...
10 общини от област Монтана ще представят проекти за интеграция на малцинствените групи
30 януари 2008 г. е крайният срок, в който общините могат да представят своите проектни предложения по програма ФАР, по проект БГ 2005/017-353.01.03 "Подобряване на състоянието и интеграция на малцинствени групи в неравностойно положение със специален фокус върху ромите", които ще бъдат реализирани посредством схема за безвъзмездна финансова помощ.
Дата: 22 януари 2008 Виж още...
Кметове на общини и кметства се събраха на работна среща
Целта на срещата беше да се коментират възможностите за развитие, откриващи се пред българските общини след присъединяването на България към Европейския съюз за осигуряване на средства от национални и европейски източници на финансиране, и кметовете на населените места да бъдат запознати с актуални теми.
Дата: 27 декември 2007 Виж още...
Областният съвет за развитие заседава за първи път след местните избори
Областният съвет за развитие заседава, за да определи представител на общините от област Монтана за член на Регионалния съвет за развитие на Северозападния район за планиране. Членовете на Областния съвет бяха единодушни в решението си кметът на община Медковец - инж. Венцислав Евгениев, да представлява интересите на общините от област Монтана.
Дата: 19 декември 2007 Виж още...
Комисията по заетостта проведе поредното си заседание
Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие проведе своето поредно заседание и одобри 60 проекта на земеделски производители по програмата "От социални помощи към осигуряване на заетост".
Дата: 28 ноември 2007 Виж още...
Областният управител се срещна с новите кметове
Областният управител се срещна с новите кметовеОбластният управител на Монтана събра новоизбраните кметове на 11-те общини в областта на първа среща след проведените през месец октомври избори за местна власт.
Дата: 21 ноември 2007 Виж още...
Заповед на областния управител определя купувача на имот в град Берковица
Заповед на областния управител определя купувача на имот в град Берковица...
Дата: 14 ноември 2007 Виж още...
Министър Николай Василев връчи сертификати IT Card на служители от администрациите в Монтана
На специална церемония министърът на държавната администрация и административната реформа връчи международните сертификати по компютърни умения на служителите от Областната администрация и други администрации на територията на област Монтана.
Дата: 6 август 2007 Виж още...
Програма САПАРД отново активира общините
Днес в Заседателната зала на Областната администрация се проведе заседание на Областния съвет за развитие, чийто председател е областният управител инж. Тодор Върбанов На срещата присъстваха кметове и специалисти от общините в областта.
Дата: 25 юли 2007 Виж още...
Областният управител издаде заповед за предприемане на превантивни мерки
Чрез заповедта се отправя нареждане до кметовете на общини да имат готовност за привеждане в действие на всички налични сили и средства съгласно плановете за действие при аварийни ситуации и за привеждане в действие на доброволните гасачески групи. Кметовете трябва да организират пунктове за раздаване на безплатна минерална вода и поливане на улиците с вода.
Дата: 24 юли 2007 Виж още...
Ще бъде продаден и имот в землището на град Лом
На основание чл. 44, ал. 1 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост и заповед №ВД - 15/09.03.2007 г. областният управител на област Монтана ОБЯВЯВА търг с тайно наддаване за продажба на имот...
Дата: 15 март 2007 Виж още...
Програма ФАР дава нови възможности на осем области в България
В рамките на Програма ФАР Министерството на регионалното развитие и благоустройството обявява покана за набиране на предложения в областта на инвестиционните дейности в сферата на устойчивото развитие и опазване на биологичното разнообразие с трансграничен характер.
Дата: 19 февруари 2007 Виж още...