Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на център за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на център
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсване
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Монтана е домакин на семинар, организиран от МРРБ
Монтана е домакин на семинар, организиран от МРРБУтре, 4 юли, Монтана ще бъде домакин на семинар на тема: „Възможности за развитие, предоставени от Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007– 2013 г. – Стартиране на първата покана за набиране на проектни предложения”.
Дата: 3 юли 2008 Виж още...
Тодор Върбанов връчи награда в конкурса на ТД на НАП в Монтана
град.Тодор Върбанов връчи награда в конкурса на ТД на НАП в МонтанаОбластният управител Тодор Върбанов уважи церемонията по награждаването на победителите в конкурса "Данъкоплатец и осигурител в обхвата на ТД на НАП - Монтана за 2007 г.", организиран от приходната администрация в областния 
Дата: 2 юли 2008 Виж още...
2008-06-25 "Разбираема България" и регулаторните режими събраха днес членовете на Областния съвет за развитие
2008-06-25 "Разбираема България" и регулаторните режими събраха днес членовете на Областния съвет за развитиеОбластният съвет за развитие на област Монтана проведе заседание, на което освен неговите членове присъстваха и представители на териториални структури на държавната власт. Гости на заседанието бяха служители от Министерството на държавната администрация и административната реформа.
Дата: 25 юни 2008 Виж още...
Учениците от ГПЧЕ "Петър Богдан" избраха учител на годината
Учениците от ГПЧЕ "Петър Богдан" избраха учител на годинатаЗа втора поредна година учениците от ГПЧЕ "Петър Богдан" в Монтана организираха ученически награди "Учител на годината 2008".
Дата: 24 юни 2008 Виж още...
Тодор Върбанов откри семинар за дискриминацията
Тодор Върбанов откри семинар за дискриминациятаОбластният управител Тодор Върбанов откри семинар на тема "Партньори в борбата с дискриминацията", организиран от Комисията за защита от дискриминация. На срещата присъстваха представители на различнни институции, неправителствени организации и медии. Темата е част от проект "Недискриминация и многообразие", който се реализира от Комисията за защита от дискриминация и Европейския институт в София.

Дата: 12 юни 2008 Виж още...
Форум "Дунав" събра представители на властта и бизнеса
Форум "Дунав" събра представители на властта и бизнесаОбластният управител Тодор Върбанов взе участие в Международния икономически форум „Дунав”, който започна днес във Враца.  Форумът, който ще продължи и утре, е под мотото „Обединяване на ресурсите за развитие на регионите”. Събитието се организира под егидата на Министерството на икономиката и енергетиката, а съорганизатори са Български икономически форум и община Враца
Дата: 10 юни 2008 Виж още...
Върховният административен съд отмени решението на Административен съд - Монтана
Върховният административен съд отмени решението на Административен съд - Монтана...
Дата: 10 юни 2008 Виж още...
Областният управител Тодор Върбанов ще участва в Международния икономически форум „Дунав”
Тодор Върбанов ще започне своето участие утре в откриващата сесия на форума, чието начало ще даде заместник-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева.

Дата: 9 юни 2008 Виж още...
Областният управител посети Дома за медико-социални грижи за деца
Областният управител посети Дома за медико-социални грижи за децаОбластният управител Тодор Върбанов дари дървени играчки на децата в Дома за медико-социални грижи в Монтана. Играчките са осигурени от фирма "Ирели", а според педагозите тяхното сглобяване ще се отрази добре на децата и ще раздвижи въображението им.
Дата: 6 юни 2008 Виж още...
Руският космонавт Георгий Гречко гостува в Монтана
Руският космонавт Георгий Гречко гостува в МонтанаОбластният управител Тодор Върбанов се срещна с руския летец космонавт Георгий Михайлович Гречко, който гостува в Монтана по покана на Управителния съвет на Териториалната организация на научно-техническите съюзи, за да му бъдат връчени награди по повод на неговата 77-годишнина.
Дата: 5 юни 2008 Виж още...
Списък на допуснатите до конкурса кандидати за длъжността директор на дирекция “АКРРДС”
Списък на допуснатите кандидати за провеждане на конкурса за длъжността директор на дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост"...
Дата: 14 май 2008 Виж още...
Областният съвет за развитие заседава повече от три часа
Областният съвет за развитие заседава повече от три часаНа заседанието на Областния съвет за развитие присъстваха и представители на "Булгаргаз", които представиха инвестиционните намерения на дружеството във връзка с реализацията на проекта "Южен поток" на територията на област Монтана.
Дата: 21 април 2008 Виж още...
Ресурсният център в Монтана отбеляза своята годишнина
Заместник областният управител - инж. Иван Сергисов, присъства на тържественото честване по случай годишнината от въвеждането на интегрираното обучение в област Монтана.
Дата: 16 април 2008 Виж още...
Областният управител връчи грамоти на участници в проекта на Районния съд
Областният управител връчи грамоти на участници в проекта на Районния съдНа специална церемония днес областният управител Тодор Върбанов връчи грамоти на най-добре представилите се ученици по време на реализацията на проекта "Март - месец на отворени врати на Районен съд - Монтана за учениците от област Монтана", който се осъществи съвместно с Регионалния инспекторат по образованието и под патронажа на областния управител.

Дата: 16 април 2008 Виж още...
Кръгла маса събра днес представители на институции и ромски фондации
Кръгла маса събра днес представители на институции и ромски фондацииОбластният управител - инж. Тодор Върбанов, откри състоялата се днес Кръгла маса на тема "Областна рамкова програма за интеграция на малцинствата", посветена на 8-ми април - Международния ден на ромите. В дискусията взеха участие представители на ромски фондации от област Монтана, на общински администрации и проявяващи интерес към темата граждани.
Дата: 8 април 2008 Виж още...