Областна администрация – Монтана, Монтана ПК 3400 пл. „Жеравица” 1, тел: /096/ 399 101, e-mail: oblastmont@montanabg.org,montana@montana.government.bg, работно време на звеното за административно обслужване: от 9.00 до 17.30ч. без прекъсване.

Анкета

Вижте тук

КООРДИНАТИ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ МОНТАНА
Областна администрация - Монтана
Монтана, ПК 3400
пл. "Жеравица" 1
тел.: (096) 399101
факс: (096) 399129
e-mail: oblastmont@montanabg.org, montana@montana.government.bg
БУЛСТАТ 000320534
ИН по чл.94, ал.2 от ЗДДС BG000320534
IBAN BG26STSA93003101051501

Областна администрация Монтана е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри” с идентификационен № 19466

Работно време на звеното
за административно обслужване:
от 09.00 до 17.30 без прекъсванеКАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНА (за сваляне)
КАРТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТ МОНТАНАBanner 1

Banner 3

Banner 3

Banner 3


KZD KZLD

Ако сте пострадал от престъпление

Областният съвет за развитие заседава за първи път след местните избори
Областният съвет за развитие заседава, за да определи представител на общините от област Монтана за член на Регионалния съвет за развитие на Северозападния район за планиране. Членовете на Областния съвет бяха единодушни в решението си кметът на община Медковец - инж. Венцислав Евгениев, да представлява интересите на общините от област Монтана.
Дата: 19 декември 2007 Виж още...
Комисията по заетостта проведе поредното си заседание
Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие проведе своето поредно заседание и одобри 60 проекта на земеделски производители по програмата "От социални помощи към осигуряване на заетост".
Дата: 28 ноември 2007 Виж още...
Областният управител се срещна с новите кметове
Областният управител се срещна с новите кметовеОбластният управител на Монтана събра новоизбраните кметове на 11-те общини в областта на първа среща след проведените през месец октомври избори за местна власт.
Дата: 21 ноември 2007 Виж още...
Заповед на областния управител определя купувача на имот в град Берковица
Заповед на областния управител определя купувача на имот в град Берковица...
Дата: 14 ноември 2007 Виж още...
Министър Николай Василев връчи сертификати IT Card на служители от администрациите в Монтана
На специална церемония министърът на държавната администрация и административната реформа връчи международните сертификати по компютърни умения на служителите от Областната администрация и други администрации на територията на област Монтана.
Дата: 6 август 2007 Виж още...
Програма САПАРД отново активира общините
Днес в Заседателната зала на Областната администрация се проведе заседание на Областния съвет за развитие, чийто председател е областният управител инж. Тодор Върбанов На срещата присъстваха кметове и специалисти от общините в областта.
Дата: 25 юли 2007 Виж още...
Областният управител издаде заповед за предприемане на превантивни мерки
Чрез заповедта се отправя нареждане до кметовете на общини да имат готовност за привеждане в действие на всички налични сили и средства съгласно плановете за действие при аварийни ситуации и за привеждане в действие на доброволните гасачески групи. Кметовете трябва да организират пунктове за раздаване на безплатна минерална вода и поливане на улиците с вода.
Дата: 24 юли 2007 Виж още...
Ще бъде продаден и имот в землището на град Лом
На основание чл. 44, ал. 1 от Правилника за прилагане на Закона за държавната собственост и заповед №ВД - 15/09.03.2007 г. областният управител на област Монтана ОБЯВЯВА търг с тайно наддаване за продажба на имот...
Дата: 15 март 2007 Виж още...
Програма ФАР дава нови възможности на осем области в България
В рамките на Програма ФАР Министерството на регионалното развитие и благоустройството обявява покана за набиране на предложения в областта на инвестиционните дейности в сферата на устойчивото развитие и опазване на биологичното разнообразие с трансграничен характер.
Дата: 19 февруари 2007 Виж още...
Монтана изрази подкрепата си за българските медицински сестри в Либия
Монтана официално се включи в кампанията "Не сте сами", за да изрази своята подкрепа към петте несправедливо осъдени на смърт български медицински сетри в Либия.
Дата: 10 февруари 2007 Виж още...
Заповед на областния управител отново забранява продажбата на птици на открито
С нова заповед областният управител на Монтана забранява продажбата на птици от всички видове, зърно за фураж и комбинирани фуражи на импровизираните пазари в областта.
Дата: 10 февруари 2007 Виж още...
Регионалният съвет за развитие на Северозападния район за планиране сменя председателя си
Областният управител Тодор Върбанов ще бъде домакин на работна среща, на която ще се извърши смяната на председателството на Регионалния съвет за развитие на Северозападния район за планиране /СЗРП/. Това ще стане съгласно ротационния принцип на председателство.
Дата: 8 февруари 2007 Виж още...
На 5 февруари „Натура 2000” ще събере представители на различни институции
Областният управител Тодор Върбанов изпрати писма до кметовете и председателите на общинските съвети на всички общини в област Монтана, в които ги уведомява за предстоящата национална среща по въпросите на Екологичната мрежа "Натура 2000", за която Министерството на околната среда и водите отправя покана за участие.
Дата: 1 февруари 2007 Виж още...
Всички участници в конкурса за есе ще получат грамоти от областния управител на Монтана
Всички ученици, които се включиха в училищното състезание за есе на тема "Моята европейска мечта", ще получат грамоти от областния управител - инж. Тодор Върбанов.
Дата: 27 януари 2007 Виж още...
Областните управители на Монтана, Враца и Видин се събраха на работна среща
Тодор Върбанов, Антонио Георгиев и Кръстьо Спасов се срещнаха във Враца, за да обсъдят интегрираните проектни идеи, предложени съвместно от област Монтана, Враца и Видин с цел подготовка за усвояване на средствата по структурните фондове по Оперативна програма "Регионално развитие".
Дата: 27 януари 2007 Виж още...