Областна администрация - Монтана > Главна, Новини > Автобусната линия София – Копиловци с променено маршрутно разписание


Автобусната линия София – Копиловци с променено маршрутно  разписание
На заседание на областната комисия по транспорт, проведено на 17 ноември в Областна администрация Монтана, бе гласувана и приета промяна в маршрутното разписание на автобусната линия София – Копиловци.
Предложение за гласуването на тази промяна постъпи от кмета на община Георги Дамяново с цел подобряване транспортното обслужване на населението. Приетото предложение гласи следното:
- От понеделник до събота линията ще се изпълнява по досега утвърденото маршрутно разписание, с часове на тръгване от Копиловци в 7.00 часа и от София в 16.30 часа.
- В неделя тръгването от Копиловци ще бъде в 15.20 часа, а часа на тръгване от София – 19.30. Пристигането и тръгването на автобуса ще се осъществява на Централна Автогара София.
Присъстващите на срещата обсъдиха и приеха вътрешни правила за работата на комисията. На заседанието бяха коментирани предстоящите промените в графика за движение на влаковете, извършената документална проверка по заповед на Областния управител на субсидираните през 2010 г. автобусни линии на територията на област Монтана, както и неправомерното използване на училищните автобуси за нуждите на отделни общини.
 
 

http://oblastmontana.org