Областна администрация - Монтана > Новини > Регионалният съвет за развитие на Северозападния район за планиране сменя председателя си


Областният управител Тодор Върбанов ще бъде домакин на работна среща, на която ще се извърши смяната на председателството на Регионалния съвет за развитие на Северозападния район за планиране /СЗРП/. Това ще стане съгласно ротационния принцип на председателство.
В съответствие с Решение №1 и 2 от 27.09.2005 г. на Регионалния съвет за развитие на СЗРП в периода от 8 февруари 2007 г. до 8 февруари 2008 г. функциите на председател ще изпълнява областният управител на област Враца - д-р Антонио Георгиев, който ще смени досегашния председател - инж. Тодор Върбанов. Срещата ще уважи и областният управител на област Видин - Кръстьо Спасов, от когото Тодор Върбанов наследи председателството на Съвета.
За заместник-председател, чиито функции през изминалата година изпълняваше кметът на община Враца - Войслав Бубев, за същия период е определена кметицата на видинската община Ново село - г-жа Антоанетка Станева.

http://oblastmontana.org